Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника.

Розвиток суспільства в усі часи був пов’язаний з землею, яка і зараз залишається головним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства.

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі. Зараз в державі проводиться земельна реформа, і саме землевпорядники є її безпосередніми виконавцями, тому наше головне завдання слідкувати за тим, щоб земля використовувалась раціонально і ефективно.

Сьогодення ставить перед землевпорядною службою відповідальні завдання. Перш за все, це стосується забезпечення розвитку ринку землі, формування ефективного землекористування, залучення землі як капіталу в економічний обіг, удосконалення державного управління і контроль за охороною та використанням земельних ресурсів.

Тож з нагоди професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра і достатку, нових професійних досягнень. Нехай у ваших оселях панують мир та спокій, у справах – мудрість та натхнення, у серцях – весняний настрій та любов до рідної землі.

Зі святом!

З повагою,

в.о. начальника Головного управління

Держгеокадастру у Закарпатській області                      Богдан ХРАНЮК